מדעי התזונה

Kfar_Ayanot_20231129-0252

מקצוע מדעי התזונה הוא אחד מהמקצועות הנלמדים במסגרת מדעי החקלאות בהיקף של 5 יחידות לקראת בחינת בגרות.

נושאי התכנית מבוססים על פרקי לימוד בכימיה ובביולוגיה בהקשר לתכני הנושא תזונה. התכנית כוללת שני חלקים מרכזיים:

חלק א: כולל חמישה פרקים המתייחסים להיבטים השונים של צריכת המזון: רכיבי המזון ותפקודם בגוף האדם, אנרגיה ומזון, בריאות ומזון, כמויות מזון מומלצות לצריכה וצרכנות מזון בהיבטים תרבותיים-חברתיים.

חלק ב כולל פרק אחד בנושא הטכנולוגיה של המזון.

התכנית עוסקת בהיבטים השונים של התזונה, תוך הדגשת הקשר שבין המזון ורכיביו לבין השימוש הנכון במזון כגורם המשפיע על בריאות האדם. התכנית כוללת מפרט תכני לימוד עיוניים ולמידה מעשית (Hands on activities).

קרא עוד

מגמות נוספות

Kfar_Ayanot_20231129-0312

אדריכלות ירוקה

המגמה מפגישה את התלמידים עם תחומי הבניה והעיצוב ומקנה להם כלים להתפתחות מקצועית באחד הענפים המובילים, הכלכליים והיצירתיים ביותר לימודי המ...
Kfar_Ayanot_20231129-0072

אגרו-אקולוגיה

החקלאות היא אחת הדוגמאות הבולטות של התערבות האדם בטבע במטרה לענות על צרכיה הבסיסיים של החברה האנושית (לדוגמה: מזון ולבוש) כמו גם על צרכים...
image001 (2)

קולנוע

המגמה מעניקה כלים להבנת המרכיבים המגוונים והעשירים של היצירה הקולנועית. הלימודים במגמה מתחלקים לחלק עיוני, וחלק מעשי. החלק העיוני עובר ע...

לפרטים והרשמה

תנו לילד שלכם את שנת הלימודים המוצלחת ביותר

תודה על הרשמתך!

נחזור אליך בהקדם